Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın yahut müstacel tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, standart kapılara gereğince daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında kapının rahat açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Bünyelır? Her binanın malik başüstüneğu vadi ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenleri dokumalırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma sarih strüktürlarda 120cm, ali katlı büro binalarında 90cm vâsiliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

istanbul Yangın kapısı fiyatları TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page